Ga naar inhoud Ga naar menu

Inloggen bij de

Alleen ingelogde bezoekers kunnen reacties plaatsen op de website.

Nog geen account?

Je hoeft niet te registreren, je kunt meteen inloggen. Door in te loggen bevestig je dat je de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van de EO hebt gelezen en begrepen.

Hulp nodig?

Check de veelgestelde vragen.

DIT op WhatsApp

DIT is de community

Laatste update: 9 augustus 2023 · 14:36

Wil jij als eerste deel uitmaken van nieuwe artikelen op DIT? Sluit je aan bij onze dynamische redactie en laat jouw stem doordringen in de kern van prangende kwesties. Stuur 'DIT AAN' via WhatsApp naar 06 45 92 35 35 en sluit je kosteloos aan bij onze levendige community. De redactie zoekt dan contact met jou over actuele kwesties, zodat we jouw verhaal niet missen. Maar dat is nog niet alles: we moedigen je aan om jouw eigen onderwerpen aan te dragen, dat kan via hetzelfde nummer.

Waarom deelnemen aan onze Whatsapp community?

Op DIT worden onderwerpen altijd van meerdere kanten belicht. We zijn nieuwsgierig naar jouw perspectief, jouw visie op diverse vraagstukken. Wie weet ben jij zelfs een ervaringsdeskundige wiens inzichten anderen kunnen verrijken, of beschik je over unieke perspectieven die een frisse wind laten waaien. Bij DIT geloven we sterk in de kracht van gemeenschap: met jouw ervaring en expertise kunnen we nog betere en boeiendere artikelen maken waar jij wat aan hebt, maar waardoor we elkaar ook beter zullen begrijpen.

Goed om te weten

  • Geen zorgen, we vragen toestemming voordat we je reactie gebruiken en we beloven dat we je niet zullen spammen. 
  • Jouw contactgegevens worden nooit gedeeld met derden en je ontvangt alleen relevante berichten van het DIT-team.
  • De dienst is gratis.
  • Je kunt je altijd afmelden door DIT UIT te sturen.
  • Je gegevens worden uit het bestand gehaald wanneer je je afmeldt.
  • Het nummer is niet telefonisch bereikbaar.

Direct toetreden tot de community

Klik op deze link, deze zal Whatapp op je telefoon of laptop openen. Je hoeft ons nummer en de tekst dan niet zelf in te voeren.